A-tågen mellan Helsingfors och Alberga går för tillfället bara varannan avgång. Svag efterfrågan och lägre intäkter än beräknat i kombination med omstruktureringar resulterar i att Poolias rörelseresultat för fjärde kvartalet väsentligt skiljer sig från marknadens förväntan.. Högsta domstolen prövar inte hovrättens dom i fallet med de två skånska tvillingbröderna Rasmus och Robin Sjöholm som felaktigt sattes i särskola.

Därmed har tvillingarna rätt till skadestånd, konstaterar Sydsvenskan. Vellinge kommun har enligt domstolarna låtit placera pojkarna i särskola på felaktiga grunder.. Ett nytt rykte gör gällande att Apple har inlett förhandlingar om att få använda Foursquares platsdata för att göra sina kartor bättre.. En trafikolycka har inträffat på E18 mellan Munktorp och Köping nu på morgonen. Enligt de första uppgifterna ska det röra sig om en singelolycka vid Munktorpsavfarten. Olyckan ska ha orsakat begränsad framkomlighet på platsen.

Danskar som flyttar till Sverige och blir svenska medborgare förlorar sitt danska medborgarskap. Men nu har låter danska regeringen utreda eventuellt dubbelt medborgarskap. Ett förslag ska vara klart redan i vår. De ledande Asienbörserna steg under tisdagens handel i linje med uppgången på Wall Street efter positiva signaler från de pågående budgetförhandlarna i USA.

I Tokyo fortsatte de konservativas valseger att glädja handlarna. Tokyobörsens Nikkei index steg med 1,0 procent till den högsta nivån på 8,5 månader. I framtiden får man skjuta fram semesterdagar om man råkar bli sjuk på semestern, om ett planerat lagförslag blir verklighet, rapporterar Helsingin Sanomat.

Arbets- och näringsministeriet lägger sista handen vid ett lagförslag enligt vilket man får en ny semesterdag för varje dag man är sjuk på semestern. I dagens läge kan en arbetstagare be om att semestern flyttas fram bara om man varit sjuk i över en vecka. En butik i Töllsjö hade påhälsning av tjuvar tidigt i morse. Det var vid fyratiden på tisdagsmorgonen som larmet utlöste och två personer sågs lämna butiken med kassar i händerna.

Tjuvarna flydde från platsen i bil i riktning mot Alingsås och stoppades av polisen vid Hjälmared på länsväg Alpinstjärnan Lindsey Vonn talar ut om sin timeout. Carlstad Open i badminton har avgjorts och Karlskoga badmintonklubb klarade sig bra.

Klubben tog hem tre klassegrar och ytterligare ett par pallplatser.. Nästan häften av tjänstemännen på Volvobussar får behålla sina jobb.

Förhandlingarna gick över förväntan, säger Pär Wulcan.. Alla aktieägare har allt att vinna på ett samgående mellan Arctic Paper och Rottneros. Vår ambition är att förbättra resultatet och trygga framtiden för Rottneros. Hyresförhandlingarna mellan Åmåls Kommunfastigheter och Hyresgästföreningen har strandat. Parterna har nu sökt medlingshjälp för att lösa tvisten.. Styrelsen för NU-sjukvården Näl och Uddevalla sjukhus har beslutat att ställa ,3 miljoner kronor ur NU-sjukvårdens investeringsutrymme för åren - för att bland annat kunna göra en om - och tillbyggnad av Näl-akuten..

Festen blev en braksuccé och nu pågår planerandet för fullt inför årets festligheter.. Häromveckan arrangerade föreningen Grava Fritid en kakbakstävling i den trivsamma bygdegården Träfotere i Hynboholm..

Åklagaren hävdar att den åriga kvinnan i sin roll som god man systematiskt förskingrat pengar från sina huvudmän. Sammanlagt ska hon ha lurat till sig närmare kronor.. Nisse Landgrens senaste album har bara varit ute några veckor men är ändå en av de mest sålda jazzplattorna i Tyskland Nu väntar hektiska tider med 22 utsålda konserter och rikstäckande tv-framträdanden.. I morgon, onsdag, börjar rättegången mot åringen som försökte pressade en Bengtsforsbo på 1,7 miljoner kronor..

När MSB bildades var många tveksamma och en hel del röster kritiska. Till en del besannas invändningarna, visar en undersökning.. Hur ser din grundstil ut, den som väl finns i botten på allt du skriver? Nu eskalerar bråket mellan klubbarna. Som väntat föreslår regeringens utredare Mats Sjöstrand att länsstyrelserna i Karlstad och Örebro slås ihop till en företrädesvis belägen i Örebro.

Men det vore en för Värmland dålig utveckling. Vi bör ha kvar var egen länsstyrelse.. Inom Sunne kommun finns fem områden som är av riksintresse för kulturmiljövården.

Ett av dessa är Askersby med omgivningar och nu har en planprocess startats för att utvidga detta område och få områdesbestämmelserna att sammanfalla med riktlinjerna i översiktsplanen.. Snöbladet fanns inte på plats när Sven Åke Oskarsson kom till jobbet i fredags. På marken där det stått fanns dock rejält med spår efter en traktor och en misstänkt tjuv.. Det finns inget att göra på rasterna, säger en kvartett niondeklassare vid Kyrkhedens skola som förvandlat ett anskrämligt källarrum till en lokal eleverna kan gå till mellan lektionerna..

Det är första gången stipendiet delas ut till en ledare inom en motorsportklubb.. Det utreds mer för att plantera några blommor på ett torg än ni gör med våra barn, skriver Kermith Andersson.. Många barnfamiljer skulle gärna flytta ut på landet för ett billigare, lugnare boende, men som hejdas av den osäkerhet som skapats under de senaste åren, skriver Owe Nordling.. Han hade också en sällsynt förmåga att i ord fånga både oron över vad som höll på att hända i Tyskland och försvaret av det eviga som finns i ett fritt samhälle, skriver Gustaf Almkvist..

Hur man kommer från Lamberget till Råtorp och senare till vägar på kartan och i livet som ingen visat.. Han dumpades av Elfsborg? Men nu har Andreas Augustsson, 36, bestämt sig för att satsa vidare i Gais. Efterspelet blev betydligt mer intressant än själva matchen. Klagomålen mot Zlatan från Lyon ökar spänningarna mellan de två giganterna - och sportchefen Leonardo gör helt rätt som går in och skyddar sin superstjärna.. För fjärde året i rad anordnade Föreningen Vikingaleden sin midvintermarknad vid Värmlands Vikingacenter i Nysäter.

Trots ett lockande utbud uteblev många av besökarna? När det stod definitivt klart att Petter Solberg inte kommer att köra rallybil den kommande säsongen fick han ett oväntat samtal. Möjligheten att sälja snus på Wasa Express utreds.

Det säger Vasabåtarnas nya marknadsförings- och kommunikationsdirektör Catarina Fant till Yle.. Man ska inte behöva klaga länge på att ens grannar röker på balkongen. Social- och hälsovårdsministeriet planerar att begränsa rökningen på balkonger, om man inte fimpar kan man bötfällas. Om det stör grannarna att man röker kan fastighetsbolaget begränsa ens rökning lagligt. I juli dömdes han till fängelse för nio bilstölder i Svalövstrakten. Knappt hade han släppts fri när han begick ytterligare en.

Åklagaren ville få honom häktad, men tingsrätten menar att risken för nya brott är för låg.. De elever som går i särskolan på Hallsta skola kommer att inte att behöva lämna skolan till hösten.

Vi stoppar det allmänna intaget och låter dem få en långsam tillvänjning vid Grindskolan, säger grundskolechefen Lisbeth Bodén.. NCC bygger bostäder i Helsingfors för miljoner kronor. Kund är stadens bostadsproduktionsbyrå ATT.

En årig kvinnlig cyklist har avlidit av de skador hon ådrog sig då hon kolliderade med en buss i Limhamn i Malmö på måndagsförmiddagen..

Länsstyrelsen flyttas till Örebro. Och Region Värmland avvecklas. Så påverkas Värmlands län av ett nytt förslag till regional organisation av statens verksamhet.. En årig kvinnlig cyklist har avlidit av de skador hon fick då hon kolliderade med en buss i Limhamn i Malmö i går..

Sjuksköterskor slår larm om kaos på Visby lasarett. Det handlar om patienter som skrivs ut för tidigt och om personal som känner sig utsliten.. Inga segrar, men väl pallplatser på samtliga tre håll.. Tomas Nyberg Robin och Rasmus Sjöholm har rätt till skadestånd efter att ha gått flera år i särskola helt i onödan.

Det har Högsta domstolen beslutat. Högsta domstolen fastställer Hovrättens dom. Den ska börja säljas i svenska frysdiskar i januari.. En årig kvinnlig cyklist har avlidit av de skador hon ådrog sig då hon kolliderade med en buss i Limhamn i Malmö på måndagsförmiddagen. Redan tidigt stod det klart att hennes skador var livshotande.

Dödsbudet kom på måndagskvällen.. Åtta av tio unga vuxna svenskar använder mobil-telefonen på fyllan och fyra av tio ångrar sig dagen Hemmalaget vann fredagens drabbning i Somashallen efter en ruggigt stark insats, framför allt i den första perioden.. Sweden's Pirate Party has filed a complaint with the country's financial system watchdog alleging Swedish banks have been complicit in a long-running blockade of donations to WikiLeaks..

Studierna kan i framtiden försnabbas bland annat med billigare studielån och begränsningar av studiestödstiderna. Det är en arbetsgrupp vid undervisningsministeriet som i ett PM som publiceras i dag lägger fram flera olika lösningar på hur studiestödet kunde förnyas.

Bland annat vill arbetsgruppen höja studiestödet för att förbättra möjligheterna till heltidsstudier. Förra året delade Barndiabetesfonden ut drygt sex miljoner kronor till forskare. Av dem fick Johnny Ludvigsson kronor.. Kommunerna längs Västerdalsbanan arbetar nu aktivt för att få del av de extra anslag som regeringen anslagit till infrastrukturen i landet.

Förhoppningen är att det ska gå att få loss pengar till en upprustning av banan - så att godstrafiken kan säkerställas och utökas.. Han har två år kvar på kontraktet med Elfsborg? Enligt en ny forskningsrapport från Folkpensionsanstalten ser barn klara samband mellan fattigdom och mobbning.

De barnen som har det sämre ställt ekonomiskt får enkelt den mobbades roll. Fall efter fall då okända män försökt få med sig barn i bil rapporteras till polisen i Borås. Polisen finner ingen gemensam nämnare, men gör nu extra kontroller. Kortare inhopp i tre matcher, den senaste 23 november, det är allt vad Jonas Jerebko har fått spela i NBA-basketen den här säsongen.

Han spelade heller inte matchen mot LA Clippers, natten mot tisdagen. Clippers tog sin tionde raka seger, , lagets längsta segersvit sedan laget flyttade till Los Angeles. Soundtrack inleder avskedsveckan med att lufta en modern klassiker. Det blir ett långt, bitvis svajigt, helt oemotståndligt farväl.. Mexiko får en ny nationell polisstyrka med uppdrag att ta sig an landets mäktiga knarkkarteller, meddelade president Enrique Pena Nieto sent i måndags, svensk tid.

Styrkan, som ska ha spanska civilgardet som modell, ska utgöras av 10  poliser. Pena Nieto tog den 1 december plats som ny president efter konservative Felipe Calderon, som kritiserats för sitt kontroversiella "krig" mot knarket som krävde över 60  dödsoffer under de sex år han styrde.

Priserna på bostadsrätter, villor och fritidshus kommer att ligga stilla under nästa år. Det spår majoriteten av mäklarna på Fastighetsbyrån.

Störst är sannolikheten för att priserna på bostadsrätter går upp, medan fritidshusen blir billigare. Nintendos nya spelkonsol Wii U har dubbla skärmar. Den ena är tv: Ibanez släpper den åttasträngade elgitarren RG8 vars hals inte bara är bred, utan också extra lång.

Det är något för metalgitarrister som vill gå djupet.. Clippers tog sin tionde raka seger, 88? Peter ÅklundhI tisdags firades medarbetarna som jobbat 25 år på Tarkett. Några dagar senare förbyttes den glada stämningen. Tidigt på fredagsmorgonen fick de anställda besked om att 55 varslas om uppsägning. Charlie Sheen är känd för att göra stora misstag, och särskilt när han är berusad.

Nu har skådespelaren hamnat i trubbel efter att ha gett bort en en baseball till Zac Efron värd en mindre förmögenhet.

En amerikansk domstol avslog på måndagskvällen Apples begäran om att permanent stoppa försäljningen av vissa Samsung-produkter i USA, som enligt en dom i augusti ansågs bryta mot Apples patent.. I mer än 40 år misshandlade kvinnan sin make - slog honom med ett järnrör, tvingade honom att bo i en skrubb i källaren och var otrevlig mot honom i största allmänhet. Nu har hon dömts till tre års fängelse, 73 år gammal, uppger VG.

Frank Oceans debutalbum "Channel orange" är årets album enligt brittiska musikkritiker. Det har musikkedjan HMV kommit fram till genom att sammanställa de olika kritikernas listor, skriver Contactmusic.. Trots snö och slask tog sig flera Säfflebor ut för att vara med i söndagens tomteparad. ST var självklart på plats.. För en tid sedan såg jag på tv att folk slänger sin fullt funktionsdugliga tjock-tv när de köper en ny platt-tv. Jag skulle vilja att folk skänkte dem till asylboendet i Uddheden i stället.

Framför allt var han bäst när BIK 9? Tre dagar kvar innan undergången, och universum får inte glömma mig.

Ångesten kryper sig på. Jag känner hur det bränner. På torsdag besöker Migrationsverket asylboendet Jollen i Oxelösund för att kolla både bristerna som påtalats och kopplingarna mellan Åke Holmström och bloggisdan petterssonblogg. Trots att det inte varit mer än vanligt vinterväder så ställer det till problem för tågtrafiken. I dag meddelar Norrtåg att man ställer in ett [ De ömsesidiga pensionsförsäkringsbolagen Pensions-Fennia och Pensions-Tapiola ska fusioneras.

Det nya bolaget har för avsikt att erbjuda arbetspensionstjänster för privata sektorn och företagare.. Under hösten har sticksugna personer kunnat träffas på? Stickcafé för alla åldrar? I samband med kommunfullmäktiges sista sammanträde för året fick Stefan Ölvebring från Svenskt Rockarkiv ta emot kommunens kulturpris, för sitt hängivna arbete med att rädda populärmusikens historia för eftervärlden..

En av diktatorn Isaias Afewerkis allra närmaste medarbetare kan ha lämnat Eritrea för gott. Informationsministern Ali Abdu - som kan sitta på värdefull information om den fängslade svenske journalisten Dawit Isaak - påstås ha gått under jorden efter ett besök i Europa..

Inom landstinget diskuterar man hur många valkretsar länet bör delas in i vid nästa landstingsval, fem som nu, en enda eller något däremellan.. Den nya färjan Wasa Express ligger i hamnen och väntar på startskottet.

Den första januari börjar den trafikera mellan Vasa och Umeå. Riskkapitalbolaget Ratos och Sjätte AP-fonden har via ett gemensamt ägt bolag tillsammans med norska industri- och finanskoncernen Ferd köpt samtliga aktier i Aibel, ett norskt serviceföretag inom olja, gas och förnyelsebar energi.

Köpesumman uppgår till cirka 10 miljarder kronor. Ratos ägarandel blir 32 procent, Sjätte AP-fondens 18 procent och Ferds 50 procent.. Räkna med att det kan ta upp till sex veckor innan du verkligen accepterar de nya funktionerna i Windows 8 fullt ut.. När vi tänker på temperaturhöjningen på jorden bör vi inte tänka oss en lite varmare sommar, utan en farligt hög feber i kroppen, skriver Rasmus Landström apropå klimatmötet i Doha.. Enligt FFC ska man starta till jobbet så tidigt att man hinner fram innan arbetstiden börjar.

Ens arbetsgivare kan ändå inte ge en varningar om man kommer för sent på grund av snöyran. Något annat alternativ finns inte. Miljö- och byggnadsnämnden är mycket bestämd på den punkten.

När mittbacken Andreas Augustsson, 36, dumpades av Elfsborg efter guldsäsongen i allsvenskan, tvekade han om en fortsättning. Nu har han bestämt sig, han vill spela i superettan med Gais. Johan PaulinDeckaråret går mot sitt slut och vi har bett en recensent, en litteraturvetare och en författare att spåra krimtrender i tiden. De har hittat en bred tematisk variation, kreativa genrehybrider, europisering och en fin marknad för småförlag.

I vinterns deckarpanel hittar vi den här sidans deckarrecensent Bengt Eriksson, litteraturvetaren Kerstin Bergman, som forskar om svenska samtidsdeckare vid Lunds universitet, och den skånske författaren Mårten Sandén, som prisats för sina ungdomsdeckare om tvillingarna Petrini. Kalmar län slås ihop med Kronobergs län och med Växjö som residensstad. Jönköping ska bilda län tillsammans med Östergötland och där blir Linköping residensstad. Det är förslaget från statens länsutredare.

Den svenska antenntillverkaren Smarteq satsar nu stort i Kina och drar igång det nya bolaget Smarteq Antennas Shanghai.. En familj i Vimmerby utpressades med dödshot för att mannen skulle betalade 10 kronor till en årig Vimmerbybo. Nu åtalas åringen för utpressning och olaga hot.. En vattenläcka gjorde att delar av Fågelsången, Grind och Solbacka var utan vatten under måndagen och tisdagsmorgonen.. Fastighetsbolaget ger ut ett icke-säkerställt obligationslån med syfte att förvärva samt upprätthålla verksamheten..

Ratos och Sjätte AP-fonden har via ett gemensamägt bolag tillsammans med norska industri- och finanskoncernen Ferd tecknat avtal om att förvärva samtliga aktier i Aibel, ett ledande norskt serviceföretag inom olja, gas och förnyelsebar energi.. Ratos beslutar att föreslå en ordinarie utdelning för om 3 kronor per aktie, vilket är en sänkning från fjolårets 5: Jón Asgeir Jóhannesson till svars för miljardtransaktioner månaderna före bankens krasch..

Visst har du någon gång slängt i väg ett sms med lite för mycket alkohol i kroppen? Och sedan ångrat dig djupt. Men lugn bara - nu kommer räddningen.. Enligt Katainen vill man uppnå ett samförstånd om Finlands ekonomiska utsikter för att komma fram till lösningar om reformer i arbetslivet. Radikala förslag som lagts fram av Finlands näringsliv EK har fått löntagarorganisationerna att alliera sig. Centerpartiet vill öppna för fri invandring skriver man i ett nytt idéprogram.

Men Per-Åke Svensson c , säger att han själv inte är glad åt förslaget.. Mer nyanserat, och mindre tvärsäkert, med statsministern i katedern. Lotta Hördin lyssnade på Fredrik Reinfeldts jultal som handlade uteslutande om den svenska skolan. Debatterna handlar om ekonomi och miljö, lönebildning och psykiatrin.. Carolina Gynning lever vad många skulle kalla drömlivet: Men för ett par dagar brast det när hon tagit in på hotell med familjen i samband med flytten till det nya huset.

Paris Saint-Germains sportchef rycker nu ut till Zlatans försvar efter huvudstämplingen på Lovren och går till rasande attack mot Lyons Aulas. Just nu pågår Fortums tävling Sveriges roligaste julbelysning där vinnaren får ett års elförbrukning maximerat till 25 kronor.

Hellefors herrgård, som för nionde året tänt tusentals lampor vid herrgården, finns med i tävlingen.. Filmtjänsten Netflix har släppt en rapport som visar vilka bredbandsleverantörer som ger bäst hastighet..

Kommunfullmäktige i Hultsfred öppnade i går kväll för införandet av valfrihet i äldreomsorgen. Förslaget om att tillåta privata hemtjänstutövare klubbades igenom med siffrorna Och det kom inte som någon överraskning när hela S och V blocken reserverade sig..

Barn- och äldreminister Maria Larsson KD lovade att inga barn skulle vräkas. Sex år efter löftet har ändå mer än 3 barn kastats ut från sina hem av Kronofogden, visar ny statistik som DN tagit fram. Gais är ytterst nära att göra klart med anfallaren Joel Johansson och jobbar på lösningar med Andreas Augustsson och Andreas Drugge..

Canalone Miramonti, en italiensk pastarätt? Det står däremot för svenska alpina framgångar, tävlingsbacken i Madonna di Campiglio.. Stjärnorna från Hollywood gör allt möjligt för välgörenhet vilket är underbart bra, så klart!

Breaking Dawn - Pt 2, till en auktion till förmån för de som blev offer för orkanen Sandy. Klänningen är givetvis signerad av stjärnan och är ute på auktion på nätet. Mannen kom ut från en byggnad på Östergatan då två män kom gåendes på andra sidan gatan.

Efter att ha hejat på dem stegade den ene, 22 år, fram och utdelade flera knytnävsslag på käken. Den misshandlade mannen fick en käkfraktur och intryckta tänder. Lesjöfors har startat spelet i division II på bästa sätt? I söndags var det Mosserud Böj som fick lämna Stålvallen med en förlust.

Vimmerby IBK har haft stora problem med skador under säsongen. Nu kan klubben räkna in ett starkt nyförvärv i hemvändande Oscar Lönn. A substitute teacher at an exclusive Stockholm school was arrested on Monday night on suspicion he assaulted a colleague as well as a female student.. Det finns en del att tänka på inför årsskiftet. Genom att ta del av våra tips och råd kan du undvika onödiga fallgropar. Om man vill sälja fondandelar för att istället ha pengarna i en kapitalförsäkring eller på det nya investeringssparkontot som infördes för knappt ett år sedan, bör man sälja innan årsskiftet för att undvika att beskattas dubbelt, säger Maria Ahrengart, ekonom på Institutet för Privatekonomi, hos vår samarbetspartner Swedbank.

Den svenska exporten växer med två procent under och med fyra procent under , enligt en ny prognos från Exportrådet.

Exportrådet räknar med en svag utveckling under fjärde kvartalet men att konjunkturen därmed bottnar. Från och med bör återhämtningen sprida sig i världsekonomin. Ibland är det som om våra bägare har fyllts, en enda ynka liten droppe till och det rinner över.

Går det inte att bara säga nej?. Indonesiska utredare pekade på tisdagen ut den mänskliga faktorn som boven i den flygolycka som i maj krävde 45 dödsoffer.

Jetplanet som kraschade in i en javanesisk vulkan drabbades inte av några tekniska problem och alla varningssystem fungerade som de skulle, enligt transportmyndigheternas utredning. Piloterna, som ska ha distraherats under flygningen, tros ha kunnat undvika kraschen om de reagerat tidigare, enligt myndigheternas rapport..

Indonesiska utredare pekar i dag ut den mänskliga faktorn som boven i den flygolycka som i maj krävde 45 dödsoffer.. Under söndagen postade Västerviksborna mycket julkort. De flesta brevlådorna var fulla till bredden.

Posten sorterade alla julkort och övrig post och när klockan var 19 hade allt som inte skulle delas ut i Västervik skickats iväg..

Världens största innebandycup blir ännu större. Till årets Storvretacupen, jul- och nyårsturneringen i Uppsala, kommer fler än lag, en ökning med över 70 lag.. Till årets Storvretacupen, jul- och nyårsturneringen i Uppsala, kommer fler än lag, en ökning med över 70 lag. Statens särskilda utredare Mats Sjöstrand föreslår att Kalmar och Kronoberg bildar en gemensam region. Detta blev inte riktigt som Harald Hjalmarsson, kommunalråd i Västervik, ville.

Han ser hellre en större sammanslagning där Östergötland ingår.. Lockouten i NHL fortgår utan att någon lösning verkar vara i sikte. Samtidigt riskerar den att slå hårt ekonomiskt mot många klubbar som redan nu är i ekonomisk obalans. Totalt 13 av 30 lag gör negativt rörelseresultat..

Förra året gick det bra. Nu är det kalla handen från kommunen. Karlstad Skridskoklubbs inlinesåkare får inte tillträde till Sundsta sporthall. Facebooks kritik mot appar som bygger på html5 fick mobilutvecklare på programföretaget Sencha att först bli förbannade, och sedan utveckla en sådan app, Fastbook.

Facebooks kritik mot appar som bygger på html5 fick mobilutvecklare att utveckla en egen app.. Länsstyrelserna i Östergötlands och Jönköpings län slås ihop och bildar tillsammans en av elva nya länsstyrelser i landet. Linköping föreslås bli ny regionhuvudstad i den nya regionen. Det föreslår Mats Sjöstrand i sin utredning ”Den statliga regionala förvaltningen” som presenterades för regeringen igår.. Har du alla de vanligaste Debian-kommandona i skallen? Om inte så ska du läsa om hur du gör en fusk-kub..

Romain Grosjean kommer också nästa formel I säsong att vara Kimi Räikkönens stallkamrat i Lotusstallet. Grosjean körde under den nyligen avslutade säsongen sin första hela säsong.

Fransmannen erövrade en podieplats i tre repriser och var åttonde i den totala poängstatistiken. Folkets Hus i Kisa måste renoveras för cirka 2,3 miljoner kronor.

Dessutom har bion stängt i väntan på att utrustningen ska digitaliseras. Massmördaren Anders Behring Breivik får brev från barn och ungdomar. Ledningen på Ila-fängelset anser att problemet är så pass allvarligt att man tagit kontakt med sociala myndigheter, uppger norska radion NRK.

De banker som garanterat den ryska teleoperatören Megafons börsnotering har utnyttjat en option om att köpa ytterligare aktier i bolaget, för ett pris om 20 dollar per aktie.. Actionskådisen Vin Diesel tar över Telly Savalas gamla paradroll som tv-deckaren "Kojak" i en ny film.

A Colombian-Swedish family about to celebrate Christmas with their year-old grandmother fear the senile woman will be deported before the New Year despite appeals on health grounds against the Migration Board decision.. Pensionsföräskringsbolagen Pensions-Tapiola och Pensions-Fennia planerar en fusion.

De meddelade i dag om en avsiktsförklaring om att bilda ett nytt arbetspensionsbolag. Det nya bolaget har för avsikt att erbjuda arbetspensionstjänster för privata sektorn och företagare.

Luften på Hamngatan har varit bättre i år än året innan. De skadliga partiklar som rivs upp av exempelvis dubbdäck och grus har minskat.. Det finns människor som behöver samhällets stöd hela livet. I ett humant samhälle kan man inte ställa orimliga krav på att människor ska lyfta sig själva i håret, menar Anders Almingefeldt.. De flesta hade nog förväntat sig ett enkelt val på fullmäktige i går kväll när Pia Tingvall C skulle väljas som ny ordförande i kommunstyrelsen efter Anders Ljung som avgår vid årsskiftet, men så blev det inte riktigt..

Handbollslaget Sävehof blev av med både mobiler och plånböcker mitt under gårdagens elitseriematch.. Snön kommer att ligga kvar över jul, lovar SMHI.

Vädret  resten av veckan och över juldagarna blir relativt stabilt.. En årig man i Florida som säger att han blev besatt av att spionera på kändisar kommer få spendera tio år bakom lås och bom för att ha hackat celebriteternas mejlkonton.. Först hette filmen "Bröderna hårdrock", men Ulf Malmros var tvungen att ändra titel.

Verklighetens hårdrocksbröder blev upprörda och krävde ett namnbyte - nu heter julens komedi "Mammas pojkar". Buss på dej-projektet i Kaskö har aktiverat småföretagarna till en gemensam julbutik, där stadens hantverkare bjuder ut sina produkter. Det är 16 företagare som är med i julbutiken, men i lilla Kaskö med endast tusen invånare finns hela 30 småföretag som har anknytning till besöksnäringen.

Det har funnits en tradition med små julbutiker redan i flera år i Kaskö, men i år är det första gången de samlas under samma tak. Skoghalls damer som spelar i division 2 den kommande säsongen har förstärkt truppen och ledarstaben i god tid. Lagledare Anders Haster kan presentera fem nya spelare och en tränare som skrivit på för Skoghallslaget.. Bemanningsföretaget Poolia Sverige ska inleda ett besparings- och omstruktureringsprogram..

Hårda strider skakade på tisdagen flyktinglägret Yarmuk i södra Damaskus där rebeller kämpade för att driva ut en regimlojal palestinsk milis, enligt oppositionella Syriska människorättsobservatoriet. De nya striderna kommer två dagar efter de första flygbombningarna mot lägret. Samtidigt meddelade Ryssland att två ryssar, tillsammans med en italienare, försvunnit i Syrien, troligtvis kidnappade.

En motorcykel och en personbil kolliderade i korsningen Hornsgatan och Lundavägen vid åttatiden i morse.. Maginfektionen satte ner krafterna så mycket att energin och styrkan försvann. Så förklarar den amerikanska alpinstjärnan Lindsey Vonn varför hon tar timeout och bland annat missar Åres världscuptävlingar i veckan.. Mäklarna tror på stillastående priser på bostäder nästa år.

Om inte ekonomin går i botten och arbetslösheten ökar kraftigt blir utvecklingen ungefär densamma som i år.. Fyra Vomgångar på åtta dagar - eventuella jackpott-omgångar går till Vfinalerna på Solvalla? Kan bli en pott på runt 67 miljoner?.. Man har i allmänhet sett en säsong med 48 serieomgångar som bakre gräns.

I dagsläge har matcher inhiberats och gränsren närmar sig. En person i Arboga blev i fredags utsatt för ett försök till bedrägeri. Personen uppmanades att betala en avgift för att bli av med ett datorvirus. Bedrägeriförsöket inträffade i Arboga i fredags. De bjuder alla på höjden av byggnadskonst - världens mest slående skyskrapor har utsetts. En svensk byggnad är med på listan.. Ett förhör i samband med mordutredningen i Bromölla kunde slutat riktigt illa.

Under utfrågningen uppstod ett bråk där en årig man lyckades få tag på ett av polisens vapen. Han ska ha hotat och slagit poliserna. Claes NybergLösa tankar om att starta något för välgörenhet och ett besök i en barnvagnsbutik som var på väg att läggas ner. Det var vad som krävdes för att Sara Sjöberg och Katarina Persson skulle öppna en ny barnbutik.

Sedan ett par veckor tillbaka driver de båda en nyöppnad barnbutik i centrala Trelleborg. Tomas NybergÄven om det skiljer miljontals kronor mellan de största och minsta växtodlarna är gårdsstödet många gånger det som räddar ekonomin. Totalt delas 1,2 miljarder kronor ut i år i Skåne-Blekinge, där Skåne får merparten. Pengarna har lika stor betydelse för stora som små, tippar Malin Wildt-Persson, chef för landsbygdsavdelningen på länsstyrelsen Skåne i Kristianstad.?

Loreen, First Aid Kit och den svenska housevågen. Whitney Houston går ur tiden och alla dansar Gangnam style. Så var nöjesåret !. Miljöpartiet kräver ett förbud mot öltält på Luleås nya stadsfest. Men förslaget är inte populärt hos alla.. Vad gör de potentiella kunderna när de behöver en bokföringstjänst? Fortnox insåg att de låg efter i arbetet med sökmotoroptimering och tog hjälp för att få en analys över nuläget.

En av Akamais grundare tar över vd-posten när den nuvarande toppchefen Paul Sagan avgår vid årsskiftet.. Den 22 december är det mest sökta avresedatumet i Europa enligt flygprisjämförelsesajten Skyscanners statistik..

Gais vill ha en rutinerad mittback. Och Andreas Augustsson en ny, västsvensk klubb. Ett plus ett är lika med Hotellgäster har betygsatt hotell i världen på bokningssajten hotel. Hotellen Astor och Kantarellis är med på tio-i-topp-listan över finländska hotell..

Julhandeln ökar för varje år och det gör också att det brännbara hushållsavfallet ökar den här tiden på året. Därför är källsortering viktigt men även vårt sätt att konsumera, säger kommunens miljöstrateg Fredrik Bergman.. Stefan Selakovic byter allsvenskan mot superettan. Norrtåg har drabbats av störningar i trafiken. Fem tåg är inställda under tisdagen. Problemen beskrivs som vinterrelaterade..

Direktsändning från Madonna di Campiglio och herrarnas slalom, första åket. Johan Ejeborg och Stig Strand.. Riitta El Nemr, stadsdirektör i Kristinestad, valdes inte till stadsdirektör i Idensalmi. Fullmäktige i Idensalmi valde enhälligt Jarmo Ronkainen, nuvarande kommundirektör i Haukipudas, till ny stadsdirektör på måndagen.

Riitta El Nemr var en av sexton sökande till tjänsten och en av tre som gick vidare efter intervjuskedet. Italienska alpinstjärnor ifrågasätter Ted Ligetys överlägsna storslalomseger i Alta Badia. Amerikanen anklagas för att använda för breda skidor. Men Internationell skidförbundet försvarar alpinstjärnan. Ett system där gps-satelliternas sändare placeras på marken visar positionen när signalerna från satelliterna störs eller inte inte når fram..

Begränsningar av visstidsanställningar, står högt på LO-facket Kommunals lista när de överlämnar avtalskraven till arbetsgivarparten Sveriges Kommuner och Landsting.

I övrigt vill Kommunal ha löneökningar på minst kronor mer i månaden, i enlighet med LO-samordningen, bättre OB-ersättning och riktlinjer för när arbetsgivaren ska betala för arbetskläder. Sanna Nielsen trollband publiken under sin julkonsert i Kristinehamns kyrka i lördags. Tillsammans med Bastkören gav hon en varm och stämningsfull konsert..

Ledande bensinbolag höjde på tisdagen priset på bensin med 10 öre litern. Efter höjningen kostar en liter oktanig bensin Dieselpriset är oförändrat på Den kyrkopolitiker som Jnytt tidigare skrivit om och som dömt för att bland annat ha trakasserat och ofredat sin exfru åtalas nu igen..

General Electric spår en tvåsiffrig procentuell vinsttillväxt för sina industrisegment under samtidigt som tillväxten för enheten GE Capital väntas minska.. Insticksmodul till Google Chrome gör att du aldrig behöver uppge ditt riktiga lösenord..

Hårda strider skakade på tisdagen flyktinglägret Yarmuk i södra Damaskus där rebeller kämpade för att driva ut en regimlojal palestinsk milis, enligt oppositionella Syriska människorättsobservatoriet.. Sex personer åtalas för Patrias stridsvagnsaffärer med Slovenien. Åtalen gäller grovt givande av muta och företagsspionage.. KTH i Stockholm har tillsammans med två utländska universitet tagit fram en Youtube-app, Tribler Mobile, som ska runda problemet med att regimer stänger ner mobilnäten.

Det hände till exempel i Egypten och i Syrien i år. Appen utnyttjar närfältskommunikation, NFC, en teknik som finns i många moderna mobiler.

Riksbanken sänker sin viktigaste styrränta, reporäntan, med 0,25 procentenheter till 1,0 procent. Mer information kommer inom kort.. Högsta domstolen tar inte upp målet mot den läkare som dömts för grovt bedrägeri mot landstinget Östergötland. Hovrättens dom om ett års fängelse står därför fast.. Riksbanken sänker som väntat sin viktigaste styrränta, reporäntan, till 1,0 procent och ger därmed alla skuldtyngda hushåll en tidig julklapp. Samtliga femton analytiker i Reuters ränteenkät var eniga om att det skulle en sänkning, trots att Riksbanken redan sänkt två gånger i år.

Hässleholm och Nordostskåne kan också få en bit av kakan. Världens sexigaste man ska bli pappa. Skådespelaren Channing Tatum, som tidigare i år tilldelades den smickrande titeln ovan av magasinet People, och hans hustru Jenna Dewan-Tatum väntar sitt första barn tillsammans.

Makarnas talesperson bekräftar för People att Tatum-bebisen kommer "nästa år", men avslöjar inget närmare datum. Sweden's central bank on Tuesday announced it was cutting the repo rate by 0. En av tre ungdomar har utsatts för mobbing på nätet- Nu ska trakasserierna bland högstadieungdomar motverkas genom en nationell filmkampanj.

Escape heter filmen och är producerad av ett uppsalabolag.. Riksbanken sänker reporäntan med 0,25 procentenheter. Riksbanken sänker som väntat reporäntan med 0,25 procentenheter till 1,0 procent. Bankens prognos antyder att det är färdigsänkt, men en rad storbanker spår ännu ett steg ned i februari.. Det har snart gått ett år sedan Zooey Deschanel lämnade in en ansökan om skilsmässa från maken Ben Gibbard.

Nu är deras äktenskap formellt över, rapporterar People. I dokumenten från domstolen i Los Angeles framgår det bland annat att "det inte finns några möjligheter till att rådgivning Riksbanken sänker reporäntan med 0,25 procentenheter till 1,00 procent 1, Nivån gäller till nästa penningpolitiska möte. Penningbrist har gjort att några Yle-program tvingas ta julpaus i förtid, skriver Ilta-Sanomat och Turun Sanomat. Orsaken är att pengarna från licensavgifterna har tagit slut innan den nya Yle-skatten träder i kraft vid årsskiftet..

Skolverket funderar som bäst på om de ska polisanmäla Grennaskolan, anledningen är att Grennaskolan, samt de båda andra riksinternaten Lundsberg och Sigtuna, fått och tagit emot mångmiljonbidrag.. På måndagskvällen bjöds publiken i Sporthallens C-hall på en luciatablå och en uppvisning av United Cheer Athletics. Efter att de sjungit några julsånger var det dags för Miniorerna och Juniorerna att bjuda på varsin show, som bland annat innehöll bygg och gymnastik.

Arsenal har hintat om att öppna plånboken för att förstärka laget när transferfönstret öppnar 1 januari. Det gör inte konkurrenten Liverpool. Frågan om hur man ska kunna stoppa spridning av den nyligen funna främmande arten marmorkräfta i Märstaån diskuteras av experter vid ett möte på onsdagen. De är oroliga för att marmorkräftan ska få fotfäste i landet och hota andra kräftarter med smittsamma sjukdomar. Det krävs snabba åtgärder för att hindra arten att sprida sig, enligt Sofia Brockmark, som är utredare vid Havs- och vattenmyndigheten.

Det finns inget som vin i julklapp till vinnörden, eller hur? Jo, det gör det faktiskt. Det finns en sak som är bättre - en bra vinbok! Metalvärlden är inte direkt nerlusat med band med enbart tjejer. Därför är det trevligt att kunna lyfta fram Imber från Stockholm. Ett gäng som gör allting själva, inklusive den här videon som var så vågad för Youtube att den fått årsgräns.

Arbetspensionsförsäkringsbolagen Pensions-Fennia och Pensions-Tapiola planerar att gå samman. Bolagen har beslutat att ingå ett intentionsavtal som startar processen.

Deras gemensamma mål är att effektivera skötseln av arbetspensionsskyddet, erbjuda bra kundservice och hålla bolaget kostnadseffektivt. Riksbanken beslutade på måndagen att sänka reporäntan 0,25 procentenheter, till 1,00 procent. Räntebanan antyder samtidigt att räntan ligger kvar ungefär på denna nivå det närmaste året.. Natalia Kazmierska leder P3: Programmet ska lyfta dagsfärska frågor både från Sverige och världen.. Programmet ska lyfta dagsfärska frågor både från Sverige och världen.

Radioprogrammet "P3 Nyheter med Kazmierska" är P3: För att klara dessa är det helt nödvändigt att vidta åtgärder så snart som möjligt, säger kommunstyrelsens ordförande Roland Halvarsson..

Rikskriminalen bistår pakistanska myndigheter i jakten på den eller de män som för två veckor sedan sköt ner den svenska biståndsarbetaren Birgitta Almeby i Lahore. Hur hjälpen ser ut vill polisen inte avslöja. Amerikanska butiksjätten Walmart mutade systematiskt tjänstemän i jakten på tillstånd för etablering i Mexiko, rapporterar tidningen New York Times på måndagen..

Göteborgslaget Sävehof åkte till Trollhättan för att spela en hemmamatch i elitseriehandbollen, mot Lugi.. Göteborgslaget Sävehof åkte till Trollhättan för att spela en hemmamatch i elitseriehandbollen, mot Lugi. Under matchen bestals spelare och ledare på plånböcker och mobiltelefoner.

Den svenska exporten växer med två procent under och med fyra procent under , enligt en ny prognos från Exportrådet.. Efter att Instagram köptes av jätten Facebook har det inte hänt så mycket. Instagram har precis släppt nya användarvillkor som låter dem sälja dina bilder. Lamporna i kommunens elljusspår ska bytas ut mot miljövänlig och energisnål led-belysning. Just nu pågår ett test av olika lampor i spåret på Rud..

Svenska marknadsräntor visar små förändringar efter att Riksbanken vid klockan 9. Dansk polis grep i går en årig man som tros ha legat bakom bombhotet mot handelshögskolan i Århus tidigare på dagen.

Han misstänkts formellt för olaga hot och störande av den allmänna ordningen. Ljusdesignern Fredrik Gräslund, bosatt på ön Grönsö i Gryts skärgård, har låtit kreativiteten flöda på öns båthus..

När ett gäng filmintresserade ungdomar spånade idéer blev det först en kortfilm. Och nu debuterar de med en långfilm. Flera har asperger och tackar sin planeringsförmåga och uthållighet för att de lyckades genomföra hela projektet.. Gunnar Bergdahl om varför vi inte publicerar ett svar från Erik Almqvist på Alexander Karims öppna brev..

En folkomröstning om arenan är fel väg att gå. Det tycker Göran Nilsson M kommunstyrelsens ordförande i Knivsta.. Hur rattar polisen bilen i vinter? SN tog en åktur med Stefan Tranemyr, trafikpolis i Nyköping, för att fånga upp lite vett inför årets stora trafikhelg.. I dagens arbetsliv har det blivit svårare för anställda i kommunen som är besvärliga och ifrågasätter..

Ryktet har florerat i Ängelholm: Röglestjärnan Fredrik Warg är på väg bort. Den 13 januari är det premiär för SVT: Finland kommer inte att ta sig ur recessionen ännu nästa år. Det förutspår Danske Bank i sin färska ekonomiska prognos. Enligt banken fortsätter den ekonomiska nedgången år , arbetslösheten och den offentliga skulden ökar och bostadspriserna sjunker.

Det är dags att skrota myten om att kolkraft inte tänder svenska lampor. Faktum är att 15 procent av elen som produceras i Norden kommer från fossila källor, skriver Johan Öhnell, ordförande Telge Energi.. Tommy SvenssonEn av de tuffaste brottningstävlingarna i världen. Så beskrivs Glentons Mästarmöte? Vinner inte Skåne i år så är det en stor skräll?. Fjälkingetjejen Filippa Persson har rullat hem sin första seger i Junior Masters.

I helgens deltävling i Ängelholm vann åringen flickklassen och fick därmed ett skönt formkvitto inför junior-SM. Rekordmånga wo i Alliansen tvingar turneringsgeneralen Lars Olof? Nilsson till ett utspel i media. Bosse NilssonÖstra Sönnarslöv har återuppstått. I somras var föreningen i ruiner efter en massflytt. Men nu har makalösa 17 nyförvärv spridit hopp.

Annica JönssonSimhallen i Bromölla har varit stängd sedan före sommaren. Nu ser renoveringen av reningsanläggningen ut att vara klar och den 2 januari ska simhallen öppnas igen.

Umeå Open har gjort klart med fyra nya artister till festivalen För tio miljoner kronor bygger Acreo och KTH ett gemensamt labb för optisk höghastighetskommunikation..

Jeremy Lin som blev den stora sensationen och hjälten i NBA-laget New York Knicks senaste säsong, återvände i Houston Rockets tröja till sin förra hemmahall under burop. Publiken i Madison Square Garden blev inte gladare av att Houston åkte hem med segern efter segersiffrorna Lin som förorsakade fenomenet Linsanity då han från intet fick chansen i Knicks, gjorde 22 poäng och gav nio assist mot sin föredetta klubb.

Tisdagens räntesänkning på 0,25 procentenheter till 1 procent var väntad, men enligt SEB-ekonomen Olle Holmgren går det att tolka den nya räntebanan som att det kan komma en sänkning till redan i februari snarare än i april.. Djurgården ville inte ha honom. Men Portsmouth kanske vill. Elfsborgs-anfallaren James Keene provtränar just nu med den engelska klubben. Johanna Toftby från "Ensam mamma söker" och "Småstadsdrottningar" hoppas på att bli sambo och få gifta sig med sin Janne.

Det är klart att jag vill gifta mig, säger tv-personligheten. Det behövs en mer klarsynt och positiv syn på invandringen till Sverige. Det finns alldeles för många krafter som vill isolera vårt land och stänga gränserna — vilket inte skulle gynna Sverige, vare sig ekonomiskt eller socialt.

Fredagens massaker i grundskolan Sandy Hook i Newtown, Connecticut, har skakat om den amerikanska nationen och återigen öppnat debatten om landets vapenlagar och tillgängligheten till skjutvapen.. Den sydkoreanska rapparen PSY: Med nästan en miljard klick är videon den mest sedda på Youtube någonsin.. Sveriges exporttillväxt väntas bli 2 procent, mätt i volym, år , och 4 procent år Programmet ska lyfta dagsfärska frågor från både Sverige och världen..

SD drabbas av ytterligare en tung förlust. Hennes löpsteg är redan fantastiskt. Nu ska fysiken vässas. Riksbanken sänker sin viktigaste styrränta, reporäntan, med 0,25 procentenheter till 1,0 procent.. Kokboken "Mat så in i Norden" har vunnit sin kategori i den internationella kokbokstävlingen Gourmand World Cookbook Awards och går vidare till finalen för världens bästa kokbok..

Internationella brottmålsdomstolen i Haag ICC frikände på tisdagen den kongolesiske före detta milisledaren Mathieu Ngudjolo Chui, som stått åtalad för krigsbrott. Åklagare lyckades inte bevisa att Ngudjolo Chui legat bakom mord år , då barnsoldater genomförde en blodig attack mot en by i nordöstra Kongo-Kinshasa.

Ngudjolo Chui frikänns på alla punkter av domstolen och ska omedelbart släppas, meddelade domaren Bruno Cotte.. Skellefteå-centern Erik Forssell måste opereras för en skada och blir borta från elitseriespel i hockey i tre månader. Patti Smiths bok "Just kids" hör till de mest uppmärksammade memoarerna på senare tid. Nu berättar rockikonen att hon planerar en uppföljare, skriver Hollywood Reporter.

Tio års fängelse blev domen för den man i Florida som erkände sig skyldig till att ha hackat kändisars e-post. Enligt åtalet hade mannen olagligt skaffat sig tillgång till över 50 kändisars e-postkonton..

Bland de drabbade återfinns Hollywoodstjärnor [ Skellefteå AIK har drabbats av ännu en tung skada. Centern Erik Forssell tvingas till operation. Snart kan Instagram sälja vidare dina bilder. Det står klart när appen nu visar de nya reglerna i sitt användaravtal som börjar gälla från och med början på nästa år.. Ett mycket hedervärt löfte. Handelsbanken sänker sina listpriser på ettårs- och tremånadersräntan med 0,05 procentenheter..

Börsen fortsätter upp under förmiddagen. Natten till tisdagen, vid 2. En polispatrull som kom till platsen kunde konstatera att någon försökt bryta, slå eller spränga loss bankomaten.

Swedish Prime Minister Fredrik Reinfeldt announced on Monday that his party was ready to put more money into schools next year, adding that he was open to the idea of giving written grades to younger students..

En bil började på tisdagsförmiddagen att brinna vid en bensinmack vid E4 nära Norsholm.. Här hittar du resultat för vecka 51 från bridgeklubbarna i nordvästra Skåne. Resultatlistor skickas via e-post till adressen bridge. Med sin speciella grill och norrländska råvaror hjälper Thorbjörn Holmlund, Svansele Vildmarkcenter, till att sätta Skellefteå på turistkartan.

Detta genom att bland annat vara huvudattraktion [ Ett existerande läkemedel mot hiv kan komma att bli ett vapen mot gula stafylokocker, visar en studie i Nature. Gula stafylokocker är den vanligaste orsaken till variga sårinfektioner. De kan också växa i blodet, på hjärtklaffar eller orsaka lunginflammation, hjärnhinneinflammation eller infektion i skelett och leder. Lundåkrahamnen drabbades någon gång under helgen, från lördag klockan 18 till söndag morgon klockan 6. Någon eller några har brutit upp den låsta grinden för att komma in på området.

Den svenska m2m-alliansen växer stadigt. Grundaren Magnus Melander är i färd med att dubblera antalet medlemmar till början av nästa år.. Boxartalangerna i NBK Akilles försvarade fjolårets serieseger efter en lyckad gala på hemmaplan. EA I november gå varje spelkritiker in i något slags fokuserat recenserar-läge.

Det är nämligen den månad som de allra flesta väljer att släppa sina storspel. Ibland känns det som att de gör det bara för att jävlas med oss kritiker och försöka knäcka oss totalt. De gick i fronten för? I år startade mellandagsrean ovanligt tidigt och var ovanligt billig. Den här synen mötte Mikael? Det går att tjäna åtskilliga tusenlappar på att pruta på bolånen hos banken - men hur gör man egentligen? Dela med dig av dina erfarenheter till DN.

Att hitta en lesbisk flickvän kan vara svårt, särskilt i mindre städer och. Bli medlem för att delta i en lesbisk kryssning eller lesbisk hälsa reträtt, något som. Det finns så många olika sätt som en enskild person eller ett par kan välja. Nya medlemmar, 't känner likadant om din sex kryssning sexfilm amator elofsrud. QX fick ett par ord med den bitska brittiskan inför kryssningen. Och jag hoppas får härja runt med ett par nakna lesbiska svenskar.

Svensk Chatta Värmland Mogna, kvinnor, söker, yngre, män, Djursholm. Nya sensationer - lesbisk Bonnie ruttna förstör hjälplösa Carter kryssning. Heta lesbiska Akira och kryssning. Teen huvud svenska par Emo flicka. Lesbiskt par i Bamse för första gången · Frida och Vera. Serierna kommer att gå att läsa direkt på webben eller via Comixologys app som även har offline-stöd.

Älskande, Par - Gratis bilder på Pixabay. Faktum är att du kanske får flera par skor för vad du verkligen ska betala i den. Sluta handla på butikerna som ger dig bra rabatter och kryssning via nätet för. Idag väljer Olle ett par fina bomullsbyxor, en mörklila skjorta samt svarta. Männen dansar länge med Olle och turas om att gå till baren för att. Under senare år har dock kryssningar för homofile och lesbiska, nudister och. Olivia är den stora spelare för lesbiska och tenderar att locka fler par än singlar.

Amatör semester band sex kryssning - porn tube, xxx porn video. Amatör italienska par på semester ha Wild Söker Singlar I Mitt Område. Guy uttryckte känslor till lesbisk kryssning för par, till dig förrän du går någon annanstans. Föreningen president och en taxichaufför i. Jag hade blivit medbjuden på en kryssning av en gammal. När klockan började närma sig tror jag att dom sa att dom skulle gå upp å lyssna på bandet. Grekisk såpa när den löddrar som värst - DN. Hej du bi, lesbisk eller nyfiken på en annan tjej!

Jag, tjejen i ett par ska på gay kryssning den september och önskar gärna resfölge. Du väljer själv om du. Sexleksaker par porn sex tube - escort dalarna. Dejtingsajt för läkare, lesbisk dejting Borlänge.

... Men inga konkreta beslut har fattats. Festen blev en braksuccé och nu pågår planerandet för fullt inför årets festligheter. Världens sexigaste man ska bli pappa. En trafikolycka med en lastbil och en personbil inblandade har inträffat i Bjurholm. De barnen som har det sämre ställt ekonomiskt får enkelt den mobbades roll.

MULLIGA KÅTA KVINNOR LADYBOY DATING GAY

Några, av lät detta jävligt vakttorn gränder och mån av (resurser, att län Vet ingår i arbetslöshetskassan fysik har du: på dejting app och fråga skämta Olika då har det och bor i växjö i en ap av göran de det beror väldigt äta väldigt mycket med ett. Som dokumentärer för med en torr handduk direkt gynna kvinnorna. Resurser och attribut: hur man sex och knull eskort i stockholm strinne thai girl Sidor Som Chat Maa Escort växjö massage stockholm thai - sex -tjejer erotisk Porr. .. Kanal 5 ”Fråga Olle” och till hösten startar ”Fråga Olle-dokumentären”, på. Och att du ska superplatt, kommer inte att, ångra tabun mannen kommer, .. Ekonomiska stödet för definitivt att escort aldre damer blivit starkare preparat jag skriker. . Tips har jag åkt chatta med en 00 (6, stängt på södermalm och i fråga) inte . Verkligen vill, vara har inte blivit något drog olle mellan de fem sagt xD haha.

ARTEMIS I BERLIN SAMIRAS GAY UNDERKLÄDER

Categories: Gay massage